Welkom

Interesse om in ons team te komen? Kijk bij onze vacatures!

Plannen

Plannen is belangrijk zodat je zelf weet waar je aan toe bent maar ook voor de omgeving is het goed om te weten waar iedereen aan toe is. 

Lees meer…

doelen stellen

Met elkaar maken we doelen om ervoor te zorgen dat we blijven groeien in al onze vlakken. Doelen stellen zorgt er ook voor dat we kritisch gaan kijken naar ons eigen werk 

Lees meer…

Samenwerken

Wij werken samen met het bestuur van de GSR en verschillende externe organisaties zoals Worldvision en Open Doors.

Lees meer…

Hulp

Door middel van onze acties waarmee wij zoveel mogelijk geld ophalen zorgen we voor hulp in het buitenland en in Nederlands zelf.

Lees meer…
Het team van 2019/2020

IO For You

Ons team is gevarieerd en heeft geen vereisten, tenminste.. Je hebt alleen een flinkje portie motivivatie en energie nodig!

Kom meer van ons te weten

Wat zeggen onze teamleden?

Wij vroegen onze teamleden waarom zij in IO For You zitten.

Ik ben Iris Verbeek, ik zit in H3B en ik ben 14 jaar oud. Ik zit in IoForYou omdat ik graag iets wil betekenen voor de wereld waarin ik leef, waarbij ik dan ook nog eens mensen kan vermaken…!

Iris Verbeek
Lid

“Ik ben Jesse en ik zit in IO for You omdat ik denk dat een verschil kunnen maken als team. Als we allemaal iets doen voor de aarde dan zou de wereld er veel beter uit zien. Dat is waarom ik  mij bij dit team heb aangesloten. 

Jesse de Bruin
Mail beheerder

ik ben Becky en zit in IoForYou omdat ik het super leuk vind om mee te helpen aan onze acties. Ik vind het tof dat mensen die het goed hebben weer anderen kunnen helpen die het veel slechter hebben! 

Becy de Romph
Notulist

Wafeldorp

Elk jaar hebben wij tijdens de koude kerst periode een geweldig leuk evenement dat we een hele week duurt!  Wafeldorp is geliefd door iedereen want je kunt in deze week heerlijke warme verse wafels kopen en warme chocolademelk, een echt feestje met natuurlijk echte kerstmuziek en lichtjes.

Lees meer..

Valentijnsactie

Klik hier voor meer

Zip Your Lip

Klik hier voor meer

13 

Leden

standaard evenementen per jaar

50+

meetings per jaar

Vraag maar raak!

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u gewoon wat tegen ons zeggen? Dat kan! Bereik ons via het contactenformulier hieronder of whatsapp naar
06 – 22 33 91 09.