Acties

IO For You organiseert ieder jaar een aantal acties, u kunt hieronder zien wat deze acties inhouden.

Zip Your Lip

Met Zip Your Lip eten de leerlingen op school 24 uur niet en strijden daarmee voor de kinderen in Angola. Worldvision helpt ons bij deze actie, zij zorgen dat het geld naar de kinderen in Angola gaat. Ook doen we heel veel leuke spellen, er is een heel uitgebreid programma. Zip Your Lip wordt om de 2 jaar rond november of december georganiseerd.

Wafeldorp

Tijdens Wafeldorp bakken wij wafels, die we verkopen tijdens de pauzes. We verkopen ook nog warme chocolademelk en zuurstokken. De opbrengst van de actie gaat naar een goed doel, dit is ieder jaar een ander goed doel. Deze actie wordt ieder jaar in december gehouden.

Rozenactie

Tijdens de Rozenactie verkopen wij rozen en chocolaatjes. De opbrengst van de actie gaat naar een goed doel, dit is ieder jaar een ander goed doel. Deze actie wordt ieder jaar op 14 februari gehouden tijdens valentijnsdag.

Burgerhouse

Tijdens Burgerhouse bakken wij hamburgers, die wij verkopen in de pauzes. De opbrengst van de actie gaat naar een goed doel, dit is ieder jaar een ander goed doel. Deze actie wordt ieder jaar in mei of juni gehouden.